Kachels en haarden Ede

Een kachel brengt sfeer in Ede

Wist u dat een goede pelletkachel, houtkachel of gaskachel direct sfeer brengt in uw woning in Ede? Hetzelfde geldt voor een gashaard, open haard en zelfs een tuinhaard. Maak een afspraak met Kachelhuis Doorwerth voor advies en inspiratie. Bel naar 026-3835975 en wij vinden samen met u de ideale kachel of haard voor uw woning in Ede.

Kachelhuis Ede

De voordelen van een pelletkachel in Ede

Een pelletkachel biedt u het beste van twee werelden. Zo is een pelletkachel net zo sfeervol en gezellig als een houtkachel. Tegelijkertijd is hij net zo gebruiksvriendelijk en comfortabel als een gashaard. Zo kunt u bij een pelletkachel eigenhandig de aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht instellen. En dit resulteert weer in een prettige, constante temperatuur. Geïnteresseerd? Maak een afspraak.

Een houtkachel of juist een open haard in Ede?

Als u van een warm knisperend vuurtje hout, dan kunt u kiezen tussen een houtkachel of een open haard. Zowel een kachel als een open haard maakt van uw interieur een sfeervol geheel. Wist u dat een houtkachel en een open haard ook nog eens zeer milieuvriendelijke keuzes zijn? Hout geeft namelijk evenveel CO₂ vrij als het verbruikt voor zijn groeiproces. Maak een afspraak voor meer informatie.

Het gebruiksgemak van een gaskachel of gashaard

Een gaskachel of gashaard belooft optimaal gebruiksgemak. U heeft al na één druk op de knop van een gaskachel of gashaard een aangename warmte in huis. In het voor- en naseizoen is een gaskachel of gashaard vaak ook nog eens voordeliger dan het centrale verwarmingssysteem. Een gaskachel kan besteld worden in een open of een gesloten systeem. Een gashaard heeft een vrijstaande of inbouw variant. Waar kiest u voor?

Verleng uw avonden buiten met een tuinhaard

Naast onze kachels en haarden voor in uw woning, kunt u bij ons ook terecht voor een tuinhaard. Met een tuinhaard kunt u die gezellige avonden in uw tuin in Ede met uw partner, familie of vrienden heerlijk verlengen. Wilt u dit grote genieten nog een beetje verhogen? Vraag dan naar de mogelijkheden van een tuinhaard waarmee gebarbecued kan worden.

Wij hebben de ideale kachel of haard voor in Ede

Wenst u een pelletkachel, houtkachel, gaskachel of juist een gashaard, open haard of tuinhaard in Ede, Bennekom of Lunteren? Kachelhuis Doorwerth helpt u graag op afspraak. Bel naar 026-3835975, stuur een mail naar info@kachelhuisdoorwerth.nl of vul vanuit Ede ons online contactformulier in.