Kachels en haarden Tiel

Genieten in Tiel van een kachel van Kachelhuis Doorwerth

Bent u in Tiel op zoek naar een tuinhaard, pelletkachel of gaskachel? De specialisten bij Kachelhuis Doorwerth willen u graag helpen. Wij staan bekend als een uitstekende leverancier wanneer u een gashaard, open haard of houtkachel wenst met een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer te weten komen over een kachel? Dan kunt u verder lezen, of u neemt direct contact met ons op. U kunt u ons vanuit Tiel telefonisch bereiken via 026-3835975.

Kachelhuis Tiel

De gezellige pelletkachel in Tiel

U kunt bij Kachelhuis Doorwerth terecht voor een mooie pelletkachel. Een pelletkachel is ideaal wanneer u de gezelligheid van een houtkachel wenst, maar toch gebruik wilt maken van de gemakkelijke bediening van een gashaard. Een pelletkachel is zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Dit type kachel is ideaal voor woningen die goed geïsoleerd zijn.

De voordelen van een houtkachel of open haard in Tiel?

Een houtkachel of open haard staat garant voor een gezellige sfeer in uw huis. Een houtkachel of open haard brengt veel warmte in uw interieur. Hij fijne aan een houtkachel of open haard is dat hij nog een milieubewuste keuze is ook. Tijdens de verbranding van het hout komt namelijk evenveel CO₂ vrij, als dat bij het groeiproces nodig is.

Besparen met een gaskachel of gashaard

Ook wat betreft een gaskachel of gashaard bent u bij Kachelhuis Doorwerth aan het juiste adres. Een gaskachel en de gashaard zijn ideaal voor mensen die een eenvoudige bediening wensen. Dit type kachel kan u in het voor- en naseizoen laten besparen op de energierekening. U hoeft namelijk niet het hele centrale verwarmingssysteem op te laten starten voor warmte tijdens een kille avond.

’s Avonds genieten van een tuinhaard

Wilt u ook tot laat in de avond van uw tuin in Tiel kunnen genieten? Kies dan voor een tuinhaard. De tuinhaard laat uw familie en vrienden genieten van een warm, knapperend haardvuurtje. Tevens vindt u in ons aanbod een tuinhaard die u de mogelijkheid geeft om te barbecueën.

Neem contact op voor een kachel in Tiel

Wilt u in Tiel meer te weten komen over een bepaalde kachel? Maak dan nu een afspraak met ons en bel naar 026-3835975. U kunt ons ook mailen via info@kachelhuisdoorwerth.nl of u vult het online contactformulier op onze website in. Wij willen u in Tiel graag aan een mooie pelletkachel, houtkachel, gaskachel, gashaard, open haard of tuinhaard helpen.